bluelogo

Een coachtraject, hoe werkt dat precies?

Als coach help ik je om jouw veranderbehoefte in kaart te brengen en stappen te zetten om die verandering te realiseren. Ik reik jou de middelen aan om antwoord te geven op voor jou belangrijke vragen. Een coachtraject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken van één tot anderhalf uur. Na ieder gesprek krijg je een opdracht om thuis verder aan te werken.

Coaching in combinatie met bewegen

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk of tijdens een wandeling of fietstocht. We bespreken vooraf wat het beste bij jou past. Ook verzorg ik 1-daagse themasessies op de fiets voor als de stap naar een volledig coachtraject nog iets te groot is of wanneer je juist op zoek bent naar een zetje om zelf aan de slag te gaan.

In 4 stappen aan slag

  1. Wie ben ik? – We verkennen je diepere drijfveren en de waardes die voor jou belangrijk zijn. Wat zijn je kwaliteiten en valkuilen, welke uitdagingen heb je en welke patronen in je leven zijn herkenbaar?

 

  1. Wat wil ik? – We onderzoeken waar je behoefte ligt, wat je wil doen. Wat als er geen belemmeringen zijn? Wat als je jouw hart volgt? Waar droom je van? Aan het einde van deze stap scherpen we jouw coachvraag zo nodig aan.

 

  1. Wat kan ik? – We bekijken de stappen die je tot nu toe hebt gezet en welke nog niet. Wat houd je nog tegen? We zetten de belangrijkste belemmerende gedachten op een rij. Zijn dit realistische gedachten? Wat heb je nog nodig om aan de slag te gaan? Jouw definitieve coachvraag stellen we aan het einde van deze stap vast.

 

  1. Wat doe ik? – We formuleren concrete doelen en maken een stap-voor-stap actieplan. Daarmee heb je alles in handen, om de verandering ook echt in gang te zetten.

Ik help je graag

Voel je ook dat dit het moment is om te gaan doen wat echt bij je past? Om de richting in je leven weer scherp te krijgen. Te weten welke kant je op wilt sturen en waarom dat zo belangrijk voor je is? Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan doen of boek direct een gratis ‘Jouw stip op de horizon’ coachgesprek.  

In BEWEGING

Rosmolenlaan 1, 3447 GL  Woerden (Bezoekadres)

BTW ID: NL004228049B53

KVK: 86312065

nobco-logo-share
EQA-EMCC-Logo
logo-ktno