Artboard 1 copy 2

Wie is verandercoach Peter de Knegt?

Gratis jouw 'Stip op de horizon' coachgesprek?

Verandercoach-Peter-de-knegt-V1

Wie is verandercoach Peter de Knegt?

Wil jij het roer omgooien, maar weet je niet goed hoe? Zelf stond ik in 2020 voor die uitdaging. Na 10 jaar als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling, ben ik een andere richting ingeslagen. Ik heb al mijn zekerheden overboord gegooid en ben op zoek gegaan naar een verandering die voor mij als verbetering voelde. Dat gun ik jou ook. Het is dan ook mijn missie samen met jou op zoek te gaan naar de mogelijkheden, zodat jij voor jezelf een nieuwe koers kan uitzetten.

 

Een ervaren personeelsmanager

Met ruime werkervaring in het personeelsmanagement (als Arbo- en Verzuimadviseur, HR-adviseur en Manager Zorg en Welzijn) ken ik de thema’s waar je tijdens een loopbaan mee te maken kunt krijgen. Ik ben deskundig op het gebied van stress & burn-out, verzuimbegeleiding, re-integratie, jobcoaching en herplaatsing (outplacement). In 2021 rondde ik de post HBO opleiding tot professioneel coach af en startte mijn loopbaan als verandercoach. Ik ben aangesloten bij De Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO), de beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland.

Een ervaringdeskundige

Ik heb in mijn leven vaker rigoureuze keuzes gemaakt. Zowel tijdens mijn loopbaan als privé. Van die rugzak aan ervaring maak ik graag gebruik tijdens mijn coaching. Natuurlijk staat jouw leven los van dat van mij, maar ik kan hierdoor wel goed invoelen hoe spannend bepaalde keuzes zijn en de belemmeringen blootleggen.

Een beweegfanaat

Wandelen en fietsen, ik ben er dol op. Ik ben er ook van overtuigd dat In BEWEGING komen bijdraagt aan het in gang zetten van de verandering. Dat verklaart ook direct de naam van mijn bedrijf ‘In BEWEGING’. Ik trek er graag wandelend of fietsend met jou op uit. Maar fysiek bewegen is zeker geen verplicht onderdeel van mijn coaching. Dus als je liever alleen praat, ben je ook van harte welkom.

maike

“Ik heb bewondering voor mensen die hun eigen koers varen, die onorthodoxe keuzes durven te maken en afslaan waar anderen doorgaan. Peter is zo iemand. Daarbij is hij toegankelijk en empathisch. Met zijn scherpe observaties houdt hij jou de spiegel voor en geeft je precies het zetje dat je nodig hebt”.

Maike Berghuijs, zelfstandig communicatie-adviseur

“Peter is een prachtig mens en een hele fijne coach. Hij luistert goed en is respectvol. Hij weet goed de structuur in het gesprek te houden op een manier waarbij je alle ruimte ervaart maar ook doelgericht kan werken. Hij weet je fysiek en mentaal in beweging te krijgen op een hele prettige manier. Kortom een echte professional!”

 

Margot Verduin, ZonderMeer Coaching

Simone-small
margot-small2

“Peter is een deskundige en professionele coach en een erg prettige persoonlijkheid. Peter is empathisch en straalt vertrouwen uit wat voor mij persoonlijk een voorwaarde was om zonder remmingen en volledig open het loopbaan coaching traject in te gaan. Het coaching traject heeft mij meer gebracht dan wat ik er van had verwacht. Zowel privé als zakelijk nog sterker geworden en ontzettend dankbaar voor de mooie inzichten die naar boven zijn gekomen die mijn leven positief hebben beïnvloed. Ik gun iedereen deze ervaring want soms moet je even stil staan, onderzoeken en evalueren om dan vervolgens je beste leven te leiden”.

 

Simone van Breene, directie-secretaresse

Aanvankelijk was mijn coachvraag hoe ik zaken beter kon relativeren zodat ik dit ook los kon laten. Tijdens het coachtraject heb ik geleerd en ervaren dat het niet erg is als ik later ergens op terugkom. In het coach traject ontstond bij mij het inzicht dat het  meer ging om een evenwichtige balans tussen ontspanning en inspanning. Niet alleen het coachtraject maar ook de rust, warmte en persoonlijke aandacht die van Peter als coach uitging heeft mij geholpen om meer evenwichtige rust te vinden in mijn leven en werk.

 

Anita van der Aa, Bestuurssecretaris

Profielfoto Anita-klein
Carolien

“Tijdens mijn rol als studiecoach en co-trainer bij de coach opleiding van de Balansgroep heb ik jou leren kennen als een persoon die openstaat om te leren en de feedback die je krijgt direct toe te passen.
Je durft jouw coachees te spiegelen en te confronteren waar nodig. Hierbij zorg je voor een veilige en gelijkwaardige sfeer. Je komt snel tot de kern en je hebt een groot hart om jouw coachee verder te helpen bij hun vraag.
Je toont oprechte interesse en kan goed kan luisteren.
Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en heb mogen begeleiden tijdens jouw opleiding. ”

 

Carolien van Steenselen, VanLien Coaching 

“Peter helpt je aan de hand van modellen die je nodig hebt om jezelf te ontdekken. Wie ben je, wat kun je en wat wil je. Het is een proces waar Peter mij in de juiste richting heeft geholpen. Daardoor weet ik beter wat ik wil en waarop ik mijn keuzes moet baseren. ”.

 

Noa de Vries, werkzoekende

De eerste stap

Maak met dit formulier direct een afspraak voor een gratis ‘Jouw stip op de horizon’ coachgesprek. Want dat is voor veel klanten de eerste stap.

  In BEWEGING

  Rosmolenlaan 1, 3447 GL  Woerden (Bezoekadres)

  BTW ID: NL004228049B53

  KVK: 86312065

  nobco-logo-share
  EQA-EMCC-Logo
  logo-ktno