bluelogo

Dit zijn de mensen met wie ik werk

Mijn klanten zitten vaak al jaren in een bepaald systeem waarin zij zich niet gelukkig meer voelen.

Woorden die zij gebruiken zijn: ‘Er knaagt iets’, ‘Ik voel een constant aanwezige onrust’, ‘Ik heb het idee niet meer op het juiste spoor te zitten’, ‘Ik twijfel over de invulling van mijn toekomst’, ‘Ik vraag me af of er niet meer is in het leven’.

Allemaal voelen zij een grote behoefte aan verandering. Al kunnen ze nog niet precies aangeven hoe die verandering eruit moet zien.

Klanten-lachen-faceswap

Veel van mijn klanten zijn min of meer op de helft van hun leven

Het eerste deel van hun leven stond in het teken van het opbouwen van een relatie, gezin en/of carrière. Het hebben van een stabiele basis met een vast inkomen was belangrijk. Rond de leeftijd van 45 jaar ontstaat bij hen de behoefte om de balans op te maken. Zijn de dromen die zij hadden uitgekomen? Het tweede deel van hun leven biedt ze de kans deze alsnog te realiseren.

Bij sommige van mijn klanten is er een duidelijke aanleiding om te veranderen. Ontslag, een scheiding of een burn-out zorgen ervoor dat zij opnieuw hun richting willen bepalen.

Mijn klanten staan bewust in het leven. Zij durven naar zichzelf te kijken en vragen zich regelmatig af waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ze steken graag energie in dingen waar ze plezier uit halen.

 

Dit zijn vragen die mijn klanten hebben

 • Wat mis ik?
 • Wat is mijn droom?
 • Waar ben ik goed in?
 • Waar ligt mijn behoefte?
 • Wat geeft mij energie?
 • Hoe kom ik erachter wat echt bij mij past?
 • Welke stappen kan ik zetten om een verandering te creëren?
 • Wat houdt mij tegen om mijn droom te realiseren?

De eerste stap

Herken jij jezelf hierin? Maak met dit formulier dan direct een afspraak voor een gratis ‘Jouw stip op de horizon’ coachgesprek. Want dat is voor veel klanten de eerste stap.

  In BEWEGING

  Rosmolenlaan 1, 3447 GL  Woerden (Bezoekadres)

  BTW ID: NL004228049B53

  KVK: 86312065

  nobco-logo-share
  EQA-EMCC-Logo
  logo-ktno